Information

Alle Informationen für Sie im Überblick

Was gibt es noch auf dem Motorradcamping "De Berkenhof"

Op de camping zelf is een eetcafè. Het gebouw waarin het eetcafè is gehuisvest is een oude school geweest en is gebouwd in 1908. Het heeft een mooie historische uitstraling door zijn bijzondere gevels en bouwstijl. Het gebouw is door de eigenaar zelf in 2000/2002 eigenhandig gerestaureerd.

Het gebouw stond bekend als “Alte Schule“. De inrichting is een combinatie van country en biker cafe. Het wordt uitsluitend ten behoeve van de motor arrangementen gebruikt welke van tevoren gereserveerd dienen te worden. Individueel kunt u hier meestal gewoon aan deelnemen, informeer voordat u komt echter eerst of het voor betreffende dag of weekend ook mogelijk is. Buiten deze weekenden om is het eetcafë gesloten, dit geldt overigens ook voor de camping.

Während der Veranstaltungen können bestimmte Aktivitäten organisiert werden, wie z.B. Bierkistenstapeln, Luftgewehr schießen, Kloatscheeten, Dart und Country-Line Dance. Auf Ihren Wunsch hin können wir auch von Ihnen geplante Aktivitäten umsetzen.

Etwa 400 Meter vom Campingplatz entfernt liegt das Dorf Wielen mit ca. 650 Einwohnern, darunter viele Holländer. Hier gibt es einen kleinen Supermarkt, einen Baumarkt und eine Tankstelle.

Hintergrundinformationen

in 2005 zijn we begonnen als motorvriendelijke camping en vonden we hierin onze passie. Dit gaf ons zoveel voldoening dat we verder wilden als volwaardige motorcamping, wat we nu dus al doen vanaf 2007. Een extra stimulans was het feit dat er in Nederland maar weinig lokaties zijn voor motorrecreatie en dat terwijl Nederland toch een echt motorland is met heel veel motorclubs. De meesten onder hen willen niet al te ver weg, maar toch lekker uit zijn in een ander gebied cq omgeving en waar kan dat beter dan net over de Nederlandse grens in Duitsland. Zo dicht bij maar toch het idee dat je ver weg bent. Het landschap biedt heel veel mogelijkheden voor motorrijders en er zijn voldoende weggetjes om te toeren. Wij kunnen ook altijd gegarandeerd een lage prijs aanhouden dit omdat we allemaal een vaste baan hebben en niet hoeven te leven van de camping, we zien het als vrije tijds besteding en doen het graag, zo heeft ieder zijn hobby.

Siehe auch

Wichtig!

Leider ist es nicht möglich unter der Woche bei uns zu Übernachten. Nur das Wochenende ist möglich!